Aktualności

Zaproś kaczkę na Wielkanoc

  • 06-04-2017
Zdaniem Szefa Kuchni Karczmy Polskie w Mielcu kaczki polska powinny zagościć na świątecznych stołach.

Święta już za pasem

  • 04-04-2017
Jeżeli nie macie czasu sami robić tradycyjnych wypieków to Cukiernia „Ciacho” w Brzozowie przypomina, że przyjmuje zamówienia na świąteczne wypieki.

Brunch Wielkanocny z animacjami dla dzieci

  • 03-04-2017
W niedzielę, 9 kwietnia br., w godz. 12.00-16.00 Restauracja Naftaya Hotelu Nafta Krosno zaprasza na wielkanocne spotkanie z zajączkiem.

Z żydowskiej kuchni

  • 03-04-2017
W Karczmie u Garncarzy w Medyni Głogowskiej serwowano pierogi po żydowsku czyli kreplachy.

Warsztaty Wielkanocne

  • 02-04-2017
W sobotę, 8 kwietnia br., Pałac Polanka w Krośnie razem z Akademia Talentów zapraszają na „Wielkanocne warsztaty kulinarne dla dzieci”.

Malujemy pisanki

  • 02-04-2017
Stowarzyszenie „Ruska Bursa” w Gorlicach, jak co roku, zaprasza na łemkowskie warsztaty malowania pisanek metodą batikową.

Słodkości z Gościńca

  • 30-03-2017
Restauracja Gościniec w Rzeszowie prezentuje cennik ciast na zbliżającą się Wielkanoc.

Wiosenne Inspiracje

  • 30-03-2017
Jarmark Wielkanocny odbędzie się w G2A Arena Centrum Wystawienniczo-Kongresowym w Jasionce w niedzielę, 9 kwietnia br.

W Malawie tłoczą super oleje

  • 29-03-2017
Tłoczą je na zimno w niewielkiej, rodzinnej olejarni Olimp w podrzeszowskiej Malawie. To nieduża olejarnia, dzięki czemu od początku do końca czuwają nad całym procesem produkcji.

Pij soki, będziesz wielki

  • 28-03-2017
Owocowe Smaki z Trzciany k. Rzeszowa to spółka zajmująca się produkcją tłoczonych, ekologicznych soków z owoców i warzyw, a także produkcją ekologicznych chipsów jabłkowych.
1  «««  94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102  »»»  286
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION