Aktualności

Kreatywna burza mózgów

  • 25-04-2017
Szef Kuchni Restauracji Oranżeria Rafał Warda wraz ze swoją załogą, z właściwą sobie pasją wirtuoza, stworzył dwa wyjątkowe zestawy dań.

Wydmuchaj szklana bańkę

  • 25-04-2017
Pałac Polanka w Krośnie (ul. Popiełuszki 103) razem z Akademią Talentów zapraszają w sobotę, 13 maja br. w godz. 11.00-13.00 na „Warsztaty Szklane dla dzieci”.

Warzą nowe jadło

  • 24-04-2017
Intensywne prace nad nową odsłoną sezonowej karty menu trwają od tygodnia w Karczmie Carpatia Bieszczadzki Gościniec w miejscowości Smerek.

Zamkowa Majówka

  • 24-04-2017
Majówka na dziedzińcu Zamku w Krasiczynie w środę, 3 maja br.

Smakoszom pierogów donoszę

  • 23-04-2017
Co poniedziałek w Restauracji Radości w Rzeszowie pierogowa uczta.

Smaczne, bo z Górna

  • 23-04-2017
To najnowszy produkt z Zakładu Mięsnego Smak-Górno w Górnie - filet drobiowy w słoju extra protein.

Sygnowane marką LUKR

  • 22-04-2017
W trwającym jeszcze tydzień Restaurant Week w Rzeszowie koniecznie należy przetestować oryginalną propozycję Restauracji LUKR.

Dla mas i każdego z osobna

  • 21-04-2017
„Słodycze by Villa Anna” - rodem z Tarnobrzega - to jakość sama w sobie.

Cukinia zapiekana w kozim serze

  • 21-04-2017
W ramach „Festiwalu najlepszych Restauracji w Polsce” warto przetestować propozycję kulinarną ciekawej Restauracji The Garden Grille & Bar Hotelu Hilton Garden Inn Rzeszów.

Cudowny kulinarnie Przemyśl

  • 21-04-2017
W Przemyślu jest kilka rzeczy, które odwiedzić trzeba, m.in. Restaurację Cuda Wianki, gdzie szefowe kuchni są dumne z poszukiwania regionalnych smaków.
1  «««  91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99  »»»  286
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION