Szef Kuchni Restauracji Oranżeria Rafał Warda wraz ze swoją załogą, z właściwą sobie pasją wirtuoza, stworzył dwa wyjątkowe zestawy dań.
Pałac Polanka w Krośnie (ul. Popiełuszki 103) razem z Akademią Talentów zapraszają w sobotę, 13 maja br. w godz. 11.00-13.00 na „Warsztaty Szklane dla dzieci”.
Intensywne prace nad nową odsłoną sezonowej karty menu trwają od tygodnia w Karczmie Carpatia Bieszczadzki Gościniec w miejscowości Smerek.
Majówka na dziedzińcu Zamku w Krasiczynie w środę, 3 maja br.
Smakoszom pierogów donoszę
Co poniedziałek w Restauracji Radości w Rzeszowie pierogowa uczta.
To najnowszy produkt z Zakładu Mięsnego Smak-Górno w Górnie - filet drobiowy w słoju extra protein.
W trwającym jeszcze tydzień Restaurant Week w Rzeszowie koniecznie należy przetestować oryginalną propozycję Restauracji LUKR.
Dla mas i każdego z osobna
„Słodycze by Villa Anna” - rodem z Tarnobrzega - to jakość sama w sobie.
Cukinia zapiekana w kozim serze
W ramach „Festiwalu najlepszych Restauracji w Polsce” warto przetestować propozycję kulinarną ciekawej Restauracji The Garden Grille & Bar Hotelu Hilton Garden Inn Rzeszów.
Cudowny kulinarnie Przemyśl
W Przemyślu jest kilka rzeczy, które odwiedzić trzeba, m.in. Restaurację Cuda Wianki, gdzie szefowe kuchni są dumne z poszukiwania regionalnych smaków.