Aktualności

Zjesz w lobby lub na antresoli

  • 20-04-2017
Restauracja Patio w Hotelu Grand w Rzeszowie oferuje dwa zestawy festiwalowe w ramach wydarzenia Restaurant Week.

Na godzinę przed odpustem…

  • 19-04-2017
Co panny trzymały w skrzyniach? Jak wyglądała dawna wiejska bielizna? Jak utrzymywano higienę w lasowiackiej chacie? Tego dowiedzą się ci, którzy odwiedzą kolbuszowski skansen w sobotę, 22 kwietnia br.

Tradycja w międzynarodowym stylu

  • 19-04-2017
Od piątku rozpocznie się gastronomiczne testowanie Rzeszowa. Jedną z 10 najlepszych restauracji znajdziecie na II piętrze Hotelu Rzeszów, w samym centrum miasta.

W slowfoodowym stylu

  • 18-04-2017
W Rzeszowie w dniach 21-30 kwietnia br., będzie można przetestować dwa zestawy przygotowane przez Szefa Kuchni Dorotę Pajęcką w Restauracji Hotelu Ambasadorskiego

Rusza Restaurant Week z 10-tką najlepszych w Rzeszowie

  • 17-04-2017
Restaurant Week to „Festiwal najlepszych Restauracji” w Polsce. Już w piątek, 21 kwietnia br., startuje wiosenna edycja: 360 restauracji w prawie 30 miastach - w tym po raz pierwszy Rzeszów.

Polskie piwa rzemieślnicze rosną w siłę

  • 16-04-2017
W Polsce działa 185 browarów, z czego sześć na terenie województwa podkarpackiego.

Remodeling Zakapiora

  • 14-04-2017
Oberża Zakapior​ w Polańczyku przechodzi wewnętrzny „remodelingu”.

Podkarpackie Smakiw Millenium Hall

  • 13-04-2017
W chętnie odwiedzanym przez klientów Ryneczku w Galerii Millenium Hall (Rzeszów, ul. Kopisto 1) pojawiła się nowość - Półka Podkarpackie Smaki.

Wielka Noc tuż tuż

  • 12-04-2017
Na stołach w każdym domu zagości babka wielkanocna, ciasto drożdżowe, piaskowe, z bakaliami, cytrynowa i dużo jeszcze wymieniać by można.

Słodkości na Dzień Czekolady

  • 11-04-2017
Stowarzyszenie „Pro Carpathia” wprowadziło do handlu unikatową linię ręcznie wyrabianych czekolad.
1  «««  92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100  »»»  286
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION