Wyroby piekarnicze i cukiernicze

Chrust czyli faworki

Przepis: Koło Gospodyń Wiejskich, Równe (Beskid Dukielski)

Chlebek ziołowy łańcucki

Przepis i producent: P.P.H.U. „ANMAR”, 37-100 Łańcut, ul. Harcerska 23, tel./fax 0 17 225 63 12

Chleb żytni z koszyków pieczony na watrze

Przepis: Koło Gospodyń Wiejskich, Wzdów (gmina Haczów)

Chleb żytni

Przepis: Maria Kilian, Markowa

Chleb wiejski na serwatce

Przepis: Koło Gospodyń Wiejskich, Jabłonica Polska (gmina Haczów)

Chleb wiejski

Przepis: Koło Gospodyń Wiejskich, Trześniów

Chleb pszenny

Przepis: Teresa Pietrzyka (gmina Brzostek)
«««  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7  »»»  
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION