Mapa serwisu
Kontakt
szukaj
Kulinaria podkarpackie
Aktualności
Produkty
Podkarpackie produkty zarejestrowane w UE
Podkarpackie produkty tradycyjne
Polecane strony
Turystyka kulinarna
Z kart historii
Wydawnictwa
Klaster Podkarpackie Smaki
O klastrze
Członkowie
Wydarzenia
Fundusz Grantowy
Aktualności
Przedsiębiorcy
I nabór
II nabór
III nabór
IV nabór
NGO/JST
I nabór
II nabór
Dania i potrawy
Ukropek
Wykonanie:
Zagotować 2 litry wody, wrzucić 3 ząbki czosnku – zagotować, zagęścić mąką i śmietaną, posolić do smaku, usmażyć kawałek słoniny i omaścić ukropek. Podawać z pieczywem.
Przepis:
Pietrzycka Teresa (Gmina Brzostek)
wstecz
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION