Projekt Mistrzowie Kuchni

Trwają zapisy na III edycję (4 ostatnie grupy) bezpłatnych szkoleń kucharskich w ramach Projektu Mistrzowie Kuchni. Jego głównym celem jest podniesienie kompetencji kucharskich 100 kucharzy/kucharek z 70 mikro i małych przedsiębiorstw z województwa podkarpackiego.
W związku z tym, że projekt objęty jest pomocą de minimis, wniesienie wkładu prywatnego przez przedsiębiorcę nie jest wymagane. Oznacza to, że oddelegowując pracownika na szkolenie firma nie ponosi żadnych kosztów. W ramach projektu uczestnicy zwiększą swoją wiedzę i umiejętności dotyczące food cost, organizacji pracy i planowania w kuchni dnia codziennego oraz zarządzania zespołem kucharskim. Jednocześnie pod okiem Mistrzów Kucharskich będą doskonalić umiejętności samodzielnego przyrządzania różnych potraw oraz ich odpowiedniego serwowania.
Biuro Projektu: Fundacja Educare et Servire, Rynek 21, 39-200 Dębica. Szczegółowe informacje na temat projektu: biuro@mistrzowiekuchni.com.pl lub kom. 501 059 753 / 793 106 443. Więcej informacji na stronie www.mistrzowiekuchni.com.pl.