Aktualności

EKO żytnie grzanki dla każdego

  • 04-07-2020

Do zup kremów najlepiej pasują domowe grzanki przygotowane z chleba pokrojonego w kostkę.

Najczęściej robi się je z białego chleba lub bułki, ale można zrobić je także z chleba razowego i bezglutenowego. Do przygotowania grzanek najlepiej wykorzystać chleb 1-2 dniowy, ponieważ łatwiej pokroić go w kostkę. Tak radzą fachowcy w necie.

Ale można prościej: wejść na stronę e-sklepu Podkarpackie Smaki, poszukać, kliknąć i zakupić opakowanie rewelacyjnych żytnich grzanek z pieczywa podpieczonych z obu stron powstałych w EKO Piekarni Marka Kiełtyka w Łężanach k. Krosna. Doskonałe do zup i sałatek, a ich skład „aż boli” swoją prostotą: mąka żytnia T720, woda i sól!

https://www.sklep.podkarpackiesmaki.pl/produkt/produkty-ekologiczne/grzanki

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION