Aktualności

Uczta dla sybarytów

  • 19-02-2018

W taką zimnicę chętniej widzimy bardziej treściwe dania na naszych talerzach. Czasy „fit” odkładając bardziej na kwiecień lub maj. I dlatego też kuchnia Karczma Polska w Mielcu - obiekt na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki - w takiej solidniejszej formule zaprasza na rodzinny obiad lub wieczór ze znajomymi proponując danie „Uczta gospodarza”.

 

To prawdziwa „uczta smaków” podawana na ogromnej, drewnianej desce. Różnorodność mięs oraz tradycyjnych dodatków, w tym także pierogów dostępna jest w dwóch rozmiarach wielkości.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION