Aktualności

Smaki lata od piątku

  • 27-04-2017

Rozpoczyna się weekendowe grillowanie na rzeszowskim Rynku. W dniach 28-30 kwietnia br. w Starym Browarze Rzeszowskim (Rynek 20) pod czujnym okiem Szefa Kuchni Arkadiusza Wejera przygotowywane będą 4 rodzaje steków, 4 rodzaje burgerów. Początek w piątek, 28 kwietnia br., o godz. 17.00.

Burgery:

·                    Burger Classic 23 zł

·                    Bacon Burger 25 zł

·                    Burger bacon & cheese 26 zł

·                    Burger chili, champignon & cheese 26

Steki podawane z pieczonym ziemniakiem, sosem tzatziki oraz sosem Jack Daniel’s:

·                    Antrykot 300 g 62 zł

·                    Rozbeef 200 g 59 zł

·                    Polędwica wołowa 200 g 72 zł

·                    Rib Eye 250 g 60 zł

 

W sobotę, 29 kwietnia br., dodatkowo pojawi się Jack Daniels, a z nim darmowe drinki, piękne hostessy, gadżety, zdjęcia z polaroidu, muzyka na żywo oraz wirtualna wycieczka po fabryce Jack'a Daniels'a w Tennessee.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION