Rozpoczyna się weekendowe grillowanie na rzeszowskim Rynku. W dniach 28-30 kwietnia br. w Starym Browarze Rzeszowskim (Rynek 20) pod czujnym okiem Szefa Kuchni Arkadiusza Wejera przygotowywane będą 4 rodzaje steków, 4 rodzaje burgerów. Początek w piątek, 28 kwietnia br., o godz. 17.00.
Burgery:
· Burger Classic 23 zł
· Bacon Burger 25 zł
· Burger bacon & cheese 26 zł
· Burger chili, champignon & cheese 26 zł
Steki podawane z pieczonym ziemniakiem, sosem tzatziki oraz sosem Jack Daniel’s:
· Antrykot 300 g 62 zł
· Rozbeef 200 g 59 zł
· Polędwica wołowa 200 g 72 zł
· Rib Eye 250 g 60 zł
W sobotę, 29 kwietnia br., dodatkowo pojawi się Jack Daniels, a z nim darmowe drinki, piękne hostessy, gadżety, zdjęcia z polaroidu, muzyka na żywo oraz wirtualna wycieczka po fabryce Jack'a Daniels'a w Tennessee.