Aktualności

Klasyczne smaki w Mielcu

  • 17-03-2017

Dzieje się, kulinarnie się dzieje. Gdzie? A w Karczmie Polskiej w Mielcu (ul. Partyzantów 2). W sobotę i w niedzielę (18-19 marca br.) zapraszają na doskonałe, konfitowane żeberka z warzywami i frytkami domowymi.

Szef Kuchni Grzegorz Bednarczyk poleca również peklowaną golonkę z puree z zielonego groszku z kapustą. A dla tradycjonalistów - klasycznie - rosół z trzech rodzajów mięsa. Wszystko palce lizać.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION