Aktualności

Słodkie dzień dobry dla wszystkich

  • 21-12-2016

W rzeszowskiej Piekarni HELVA, o której wszyscy mówią Piekarnia Nawłoka atmosfera już iście świąteczna. Wystarczy tylko rozejrzeć się po półkach pełnych pachnącego pieczywa i ciast. 

Wyselekcjonowana mąka, naturalne składniki oraz sprawdzone receptury – to cała tajemnica sukcesu ich pieczywa. Tą rodzinną piekarnią kieruje Elżbieta Nawłoka, ale bez pomocy synów Konrada i Karola oraz córek Agaty i Natalii nie byłoby łatwo. I wprawdzie historia piekarni sięga odległych czasów, to rodzina Nawłoków prowadzi ją od 1994 r.
W sklepie firmowym (Rzeszów, u. Reformacka 5) znajdującym się w pobliżu kościoła garnizonowego, kiedyś oo. reformatów, pełno wypieków do wyboru. Mnie zaciekawiły eklery kipiące smakiem, ciastka-przegryzki i smaczne przekąski, które czekają na głodnych. Wystarczy kupić i zanim przekroczysz próg sklepu już jesz.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION