Aktualności

Sezon na dynię w pełni!

  • 14-10-2016

Nie macie pomysłu, co przygotować z dyni - królowej jesieni? Restauracja BOSKO (Przemyśl, Plac Legionów 5A) zaprasza na warsztaty pełne smaku, aby odkryć dania z dyni na nowo. W trakcie warsztatów będą przygotowywane przetwory z dyni, zupy, desery oraz dania główne pod okiem autorki bloga kulinarnego „Zjadam Cię” Justyny Guły oraz szefa kuchni BOSKO Macieja Łabuńskiego.

Koszt warsztatów: 85 zł od osoby (w cenę wliczone są produkty, stanowisko dla każdego uczestnika wyposażone w sprzęt kuchenny, dostęp do kuchni BOSKO). Liczba miejsc ograniczona, zapisy: info@restauracjabosko.pl lub +48 695 423 832.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION