W związku z realizacją projektu „Alpejsko-Karpacki Most Współpracy” nr KIK/12, współfinansowanego ze środków Szwajcarii w ramach Szwajcarskiego Programu Współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej, prosimy o składanie ofert na koszt usługi obejmującej opracowanie redakcyjne, zakup tekstów, zdjęć, projekt graficzny, skład DTP, korektę oraz druk przewodnika Szlak Kulinarny Podkarpackie Smaki z mapą w nakładzie 2000 kpl. (przewodnik z mapą), zgodnie ze specyfikacją w zapytaniu ofertowym.
Realizacja i przekazanie przedmiotu zamówienia powinno nastąpić najpóźniej w terminie do dnia 25/09/2015 r.
Wycenę prosimy przesyłać na załączniku nr 1 do zapytania ofertowego: faksem, drogą elektroniczną lub osobiście do Biura Projektu do dnia 30 czerwca 2015 r. do godz. 16.00.
Wybór ofert zostanie dokonany w dniu 1 lipca 2015.
Kryteria decydujące o wyborze oferty:
cena 100%
Osoba do kontaktu:
Krzysztof Zieliński, tel./fax (17) 852 85 26, e-mail: krzysztof@procarpathia.pl