Aktualności

Posmakować pomysły najlepszych w regionie

  • 26-06-2015
Polędwiczka z indyka
Polędwiczka z indyka
Smażony sum w szarym sosie
Smażony sum w szarym sosie
Restauracja hotelu Ambasadorskiego zaprasza - w dniach 26-28 czerwca br. (piątek-niedziela) - smakoszy z Rzeszowa i nie tylko na prezentację dań wyróżnionych w prestiżowym VII Ogólnopolski Konkurs Kulinarny „Kuchnia Polska wczoraj i dziś”. Nagrodę tę otrzymali Szefowa Kuchni Dorota Pajęcka i Grzegorz Bąk.
Na zainteresowanych spróbowaniem tych specjałów czekać będą wyborne:
- „polędwiczka z indyka z tymiankiem, kruchym ciasteczkiem i chutneyem truskawkowym” w cenie 29 zł,
- „smażony sum w szarym sosie z musem z wątróbki i galaretką pietruszkową” w cenie 40 zł za porcję.
Nagrodzone potrawy nie są elementem stałego menu w restauracji więc będzie to jedyna okazja na ich degustowanie.
- piątek godz. 10.00 - do ostatniego klienta
- sobota godz. 11.00 - 16.00
- niedziela godz. 10.00 - do ostatniego klienta.
Wejście do restauracji, na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, od strony ul. Joselewicza (boczna ul. Mickiewicza).
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION