Aktualności

Tradycja ze smakiem

  • 13-03-2015
Zakład Uboju i Przerobu Mięsa należący do Jana Fołty w Markowej to miejsce gdzie nieprzerwanie od 1989 r. powstają tradycyjne wyroby wędliniarskie. To, co nadaje wyjątkowy smak wytwarzanym tu zachowanie tradycyjnych receptur, doświadczeniu i dobrej jakości surowiec. Te naturalne i smaczne wędliny można także kupić w Rzeszowie w Galerii Millenium Hall (al. Kopisto 1), gdzie firma na parterze (naprzeciwko sklepu Piotr i Paweł) prowadzi „wyspę” handlową. Stoisko czynne jest co tydzień w dniach czwartek-sobota i oferuje blisko 30 wyrobów własnych, ale i chleb markowski.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION