Aktualności

Mistrz rybiego smaku

  • 12-03-2015
W czasie Środy Popielcowej w Restauracji U Schabińskiej w Jaśle, na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, królowały pyszne śledziki. Ale Sławomir Szura, Szef Kuchni Restauracji swój „rybi” pazur pokazał już wcześniej przygotowując specjalnego - wigilijnego – szczupaka. To właśnie od tego momentu posypały się do firmy zlecenia na przygotowanie cateringu właśnie „rybnego” na wszelkiego rodzaju imprezy rodzinne, bankiety czy spotykania firmowe. Teraz Sławomir Szura prezentuje pstrąga w wersji LONG, jaki został dostarczony na kolację biznesową. Szef Kuchni, jak widać na zdjęciu, stanął nie tylko na wysokość, ale i „długości” zadania.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION