Aktualności

Rzeszowska Zagrycha z dukielskim rodowodem

  • 26-01-2015
Zagrycha Rzeszowska z Zakładu Mięsnego „Jasiołka” w Dukli, to wędlina, która w sposób naturalny pozostaje przydatna do spożycia nawet przez sześć miesięcy. To wędlina surowo dojrzewająca, idealna na długie wypady do plecaka, izotermy lub lodówki turystycznej. Wzbogacona kulturami bakterii zapewnia długi okres świeżości i smaku, posiada właściwości prozdrowotne. Kto spróbuje ten nie pożałuje.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION