Aktualności

W Bachórzu proziaki smaczne robią

  • 04-10-2014
Karczma pod Semaforem w Bachórzu, na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki, od 11 lat dba o swoich klientów. Jednym z ciekawszych tam serwowanych dań - wzbudzających szczególne uznanie u turystów - są proziaki. Grubaśne, okrągłe, cieplutkie i zawsze świeżutkie. Tak dobre, że w poprzednim numerze ogólnopolskiego czasopisma SlowLife Food&Garden ukazał się na ten temat ciekawy materiał. A tak to wygląda w naszym fotoujęciu.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION