Agroturystyka na najwyższym poziomie
Farma Albert Korzenie z Pruchnika promuje się pod hasłami: agroturystyka, jazda konna i kozie sery, które wędzą na drewnie z jabłoni. W sprzedaży mają także domowe wypieki. Potrafią z własnych wyrobów oraz kupionych produktów zrobić ucztę kulinarną, która zadowoli niejedno podniebienie. A jak już brzuchy są pełne i humory dopisują wtedy można zrobić sobie wycieczkę konna lub na kucu. Można spróbować też u nich specjałów kuchni rosyjskiej albo domowych proziaków. Na prezentowanych zdjęciach jest hummus z bobem, kompot rabarbarowo-truskawkowy, wiejskie masełko, słodkie rogaliki i wędzone szynki, kiełbasy, boczek i sery. - Zapraszamy serdecznie do odwiedzenia nas – zachęca Ireneusz Albert.
Namiary na Farmę 37-560 Pruchnik, ul. Korzenie 27, kontakt: tel. +48 606 954 208, +48 16 621 24 57, oraz profil: https://www.facebook.com/albertkorzenie.