Aktualności

Radość dla oka i dla smaku

  • 08-07-2014
O Gospodarstwie Rodzinnym Kozi Wypas w Smolniku już pisaliśmy. Prezentujemy nowe zdjęcia kozich serów powstających na bieszczadzkiej ziemi. W kolejności kozie sery: z kozieradką, wędzony z orzechami, z czosnkiem niedźwiedzim oraz wędzony z pieprzem kolorowym. A te artystyczne także w smaku zdjęcia wykonała Jagoda Miłoszewicz z Zagrody Magoda w Lutowiskach (gospodarstwo na Szlaku Kulinarnym Podkarpackie Smaki).
Ser z kozieradką
Ser z kozieradką
Ser wędzony z orzechami
Ser wędzony z orzechami
Ser z czosnkiem niedźwiedzim
Ser z czosnkiem niedźwiedzim
Ser wędzony z pieprzem kolorowym
Ser wędzony z pieprzem kolorowym
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION