Warsztaty z… proziaka

Stowarzyszenie „Pro Carpathia” zaprasza do udziału w bezpłatnym szkoleniu dla organizacji pozarządowych, które odbędzie się 27 czerwca br. (piątek) w Rzeszowie w Centrum Konferencyjno-Szkoleniowe w Gościńcu, ul. Przemysłowa 3.
Tematyka szkoleń to procedury udzielania zamówień publicznych oraz turystyka kulinarna połączona z warsztatami oraz degustacją produktów tradycyjnych, lokalnych i regionalnych. Udział w szkoleniach to szansa na zdobycie wiedzy dotyczącej procedur udzielania zamówień publicznych czyli praktycznego podejścia do zamówień, zapytań ofertowych i sposobu obliczania ofert. Natomiast szkolenie dotyczące turystyki kulinarnej połączone są z dwoma warsztatami do wyboru, to także świetna okazja na poznanie tradycji kulinarnej naszego regionu oraz nabycie umiejętności przygotowania proziaków, żuru dynowskiego oraz domowego chleba. Każdy uczestnik warsztatów otrzyma certyfikat ich ukończenia.
Możliwe jest uczestnictwo w warsztatach:
- „Jak u mamy – proziaki czyli placek mączny z sodą i kefirem”,
- „Wespół w zespół z żurkiem dynowskim i domowym chlebem”.
Zgłoszenia przyjmowane są telefonicznie +48 661 113 291, +48 17 852 85 26 oraz mailem: ewelina.n@procarpathia.pl do 25 czerwca br.
Więcej informacji: http://podkarpackiesmaki.pl/pl/fundusz-grantowy/aktualnosci/art88,szkolenie-dla-organizacji-pozarzadowych-27-06-2014-r-.html