Aktualności

Wędzonki z Babicy w Rzeszowie

  • 30-05-2014
Karczma Podkarpackie Jadło w Babicy mieści się w starym młynie, wybudowanym w 1936 r., tuż przy międzynarodowej drodze Rzeszów – Barwinek. Lokal i menu wierne tradycji do bólu, ale podejście do biznesu bardzo innowacyjne. Tak można scharakteryzować działanie właścicieli karczmy - małżeństwa Monikę Bal-Bocheńską i Krzysztofa Bocheńskiego. Stąd też nie może dziwić obecność tego ostatniego w stroju rzeszowskim przy stoisku z wędzonkami domowej roboty na V Forum Innowacji, które odbyło się w Rzeszowie w dniach 27-28 maja br. Wędzonki przepyszne, a jeżeli ktoś nie wierzy to karczma tylko 7 km od Rzeszowa.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION