Aktualności

Kolejne umowy o dofinansowanie podpisane

  • 03-03-2015


W związku z IV naborem wniosków do Funduszu Promocji Produktu Regionalnego/Tradycyjnego/Ekologicznego - PRZEDSIĘBIORCY w ramach projektu pn. "Alpejsko-Karpacki Most Współpracy" współfinansowanego przez Szwajcarię w ramach szwajcarskiego programu współpracy z nowymi krajami członkowskimi Unii Europejskiej i pojawieniem się oszczędności, jeden beneficjent (Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta) z listy rezerwowej projektów rekomendowanych do dofinansowania podpisał umowę o dofinansowanie projektu.


W ramach IV naboru do Funduszu Promocji Produktu Regionalnego/Tradycyjnego/Ekologicznego – PRZEDSIĘBIORCY podpisano 5 umów o dofinansowanie projektu na kwotę: 179 426,40 PLN z następującymi beneficjentami:

  1. AR Szelc Spółka Jawna,
  2. Rodzinne Gospodarstwo Ekologiczne „FIGA” s.c. Waldemar i Tomasz Maziejuk,
  3. Zakład Masarski s.c. Józef Bawoł, Wojciech Bawoł,
  4. Zakład Mięsny SMAK-GÓRNO sp. z o.o.,
  5. Markowa Zakład Uboju i Przerobu Mięsa Jan Fołta.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION