KALENDARZ IMPREZ

, 17 Listopada 2019
Pon Wto Śro Czw Pią Sob Nie
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Aktualności

Strzyżowskie wędliny od Leśniaka

  • 27-08-2019

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Marek Leśniak w Strzyżowie, członek Klastra Podkarpackie Smaki, powstał w 1990 r. Od blisko 30 lat powstają tu wyroby w oparciu o dawne receptury i przepisy.

W ciągłej sprzedaży mają ponad 100 rodzajów wyrobów: szynki, wędzonki, kiełbasy, wyroby podrobowe. Te wyroby poza walorami smakowymi cenione są ponadto za jakość i trwałość, które zawdzięczają przede wszystkim procesom moczenia, peklowania oraz tradycyjnemu wędzeniu drewnem. Własna ubojnia, laboratorium, służba weterynaryjna pozwalają prowadzić produkcję w oparciu o najlepszy i najzdrowszy żywiec. W dystrybucji wyrobów firma wybrała drogę współpracy z lokalnymi sieciami, m.in. Delikatesy Centrum, PSS Sanok oraz Polskie Sklepy Spożywcze SPAR.

BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION