Wydarzenia

Członkowie Klastra Podkarpackie Smaki w „Żółtym Przewodniku” Gault&Millau

  • 30-12-2015
W roku ubiegłym okazało się, że już nie tylko Michelin ocenia polskie restauracje, ale także inny międzynarodowy zespół inspektorów. Wydanie przewodnika Gault&Millau z hukiem weszło na krajowy rynek gastronomi. Czy się wyróżnia edycja polska? Między innymi zamieszczeniem krótkich informacji o interesujących producentach, których wyroby wyróżniają się jakością i sięganiem do tradycji.
BIURO PROJEKTU: STOWARZYSZENIE NA RZECZ ROZWOJU I PROMOCJI PODKARPACIA PRO CARPATHIA UL. RYNEK 16 35-064 RZESZÓW
Polityka prywatności
PROJEKT WSPÓŁFINANSOWANY PRZEZ SZWAJCARIĘ W RAMACH SZWAJCARSKIEGO PROGRAMU WSPÓŁPRACY Z NOWYMI KRAJAMI CZŁONKOWSKIMI UNII EUROPEJSKIEJ
PROJECT SUPPORTED BY A GRANT FROM SWITZERLAND THROUGH THE SWISS CONTRIBUTION TO THE ENLARGED EUROPEAN UNION